O NÁS

Our date WEB 16

Milujeme cestování a zasvětili jsme mu náš dosavadní mladý život 🙂 Procestovali jsme kus světa a náš TRAVEL BUCKET LIST ještě zdaleka není u konce. Žili jsme na pěti místech světa a momentálně říkáme našemu domovu Dubaj.

Tento blog jsme založili z nutkání, podělit se o naše cestovatelské zkušenosti a zážitky. A doufáme, že zde najdete pár užitečných tipů a návodů a načerpáte celou řadu inspirací. Třeba o tom, kam zamířit příště, nebo jak si co nejlépe užít vaši cestu tak, jak vám to žádná cestovka neumožní. 

Zažijte Dubaj bez cestovky! Kde se ubytovat, co jíst a co ochutnat, kde nakupovat, kam za zábavou a kam na večeři, jak se oblékat a co všechno vidět a co nevynechat!

Na tomto BLOGU mimo našich dalších cestovatelských dobrodružství naleznete řadu tipů a doporučení pro ty, kteří se chystají do Dubaje a jejího okolí. Věřte, že Dubaj má rozhodně nabídnout víc, než avizují cestovky! Třeba takové LADIES NIGHTS nebo nezapomenutelné KULINÁŘSKÉ ZÁŽITKY a KEMPOVÁNÍ V HORÁCH.

Nebuďte turisti! A nebojte se cestovat na vlastní pěst. Jen tak budete mít možnost nakouknout pod pokličku rozličných měst a zemí a opravdu tak poznat místní kulturu.

Tento blog pro vás může být inspirací.

S láskou,                                                                                                                                                      Pavel a Marie Jirátovi

POSKYTUJEME PORADENSKÉ SLUŽBY pro váš nezapomenutelný zážitek plný dobrodružství! Přesně tak, jak to máme rádi i my 🙂

Více informací o DUBAJI získáte z příspěvků na DUBAJ BLOG.

Pro osobní konzultaci nás konaktujte přímo: