Relax

IMG_8622

Miluji místní lázně a procedúry! S tak širokou lokální nabídkou, se člověk může cítit jako na dlouhých nekonečných prázdninách. Nechat se hýčkat na masáži nebo se zkrášlovat třeba na manikúře a pedikúře, je dalším obrovským trendem a vděčným tématem mezi místní komunitou. Kde mají zrovna tu nejlepší nabídku, akci 1 + 1 zdarma a který ze salonů právě letí v kurzu..ano, je to tak. I o těchto povrchních věcech Dubaj může být. Ale ruku na srdce, kdo by nechtěl jednou za čas podlehnout a nechat se hýčkat od hlavy až k patě.

Dubaj se velice rychle stává Spa destinací číslo 1. V kombinaci s krásným slunečným počasím, skvělými plážemi a okázalými nákupními centry, se není čemu divit.

Návštěvníci a místní obyvatelé se mohou nechat rozmazlovat nabídkami všemožných lázní, jejich specifickým zaměřením a stylem. Díky multikulturnosti města je v nabídce stylů nespočet: přes balinéskou masáž, švédskou, thajskou, čínskou, másáž lávovými kameny, hydroterapie, marocký hammam, body wrap, ayurvédskou masáž, po řadu dalších stylů ovlivněných jak východní, tak západní kulturou.

Velmi populární je i takzvaný Rasul, orientální očistná kůra, kdy se po prvotním zahřátí aplikuje na tělo jíl „Ghassoul“, který prostupuje kůží, odstraňuje odumřelé buňky, vyživuje, mineralizuje a regeneruje pokožku. V severní Africe byly a jsou tyto látky používány jako recept stálého mládí zpomalující stárnutí pleti a odstraňování pigmentových skvrn.

Vzhledem k muslimské komunitě je většina center oddělená na ženskou a mužskou část. Některá centra však nabízí i masáže v páru, či privátní saunu pro dva.

Chystáte se do Dubaje a rádi byste se v rámci svého pobytu nechali hýčkat tak, jak si to užívají místní obyvatelé? Chtěli byste se vrátit s krásnými nehty a promasírovanými zády? Pomůžeme vám buknout a najít ty nejlepší nabídky, které budou právě k mání.

Pro bližší informace nám napište: