UBYTOVÁNÍ V DUBAJI

UBYTOVÁNÍ V DUBAJI:

Hotely či apartmenty ve čtvtích Dubai Marina a JLT (Jumeira Lake Tower) a Palm Jumeirah jsou skvělou variantou pro ty, kteří chtějí být přímo nebo kousek od veřejné pláže a řady restaurací a hotelových barů.

Hotely v oblasti Deira, Bur Dubai nebo Satwa bývají tou nejlevnější variantou. Tyto čtvrti jsou ve staré části Dubaje, není tam pláž, ale zato řada vynikajících levných pákistánských a indických restaurací a trhů.

UBYTOVÁNÍ NESEZDANÝCH PÁRŮ: často jsme dotazováni mladými lidmi či páry, kteří jsou nesezdaní a cestují do Dubaje, jestli se mohou ubytovat spolu. Opravdu se nemusíte obávat, že by vám v hotelech dělali problémy. Jste turisté a na vás se tak přísné zákony jako na místní rezidenty nevztahují. Nemějte proto žádné obavy s rezervací společného pokoje pro vás a vašeho partnera / partnerku.

Ubytování najdete nejlépe přes:                                                                                  hotelscombined.com                                                                                                                              booking.com